Ansigtsbehandlinger

Beauty By Hanne

VELVÆRE FRA TOP TIL TÅ


ANSIGTSBEHANDLINGER

COSMIX En individuel skræddersyet hudplejeserie.


PANDHY´S™ nyeste tiltag er skabt og udarbejdet efter PANDHY`S™ ufravigelige grundprincipper. I samarbejde med hudterapeutens ekspertise har PANDHY`S™ udviklet en skræddersyet hudplejeserie som er helt unik, kreativ og individuel.

Hermed blev der skabt noget nyt og utraditionelt. Cosmix lilnjen fra PANDHY´S™  - en ny tilgang til hudpleje.

Grundtanken bag Cosmix er, at vi alle er unikke, således også vores hud, og ligeledes er vores forventninger og behov til ens egen hudpleje.

Den konventionelle hudpleje behandler primært hudtyper, Cosmix - dit unikke blend - din skønhed, behandler DIG, behandler DINE øjeblilkkelige behov, og anerkender DIN aktuelle prioritet. Vores tilgang er at der skal tages hensyn til ydre omstændigheder. Din hud er levende og er i konstant forandring i samspil med omverdenen. Din hud påvirkes af klilmaet, søvn, kost, sindstilstand, stress, følelser og meget andet.

Cosmix linien er et innovativt skræddersyet professionel detail skønhedsplejesystem. Et system som kun prioriterer DINE nuværende behov og ønsker. Cosmix udsøgte formler er udviklet i samspil med højtuddannet og visionære praktiserende læger.

Cosmix - din blanding, din skønheds linje giver din hudterapeut både muigheden og ansvaret for at sammensætte den rette behandling og blande den mest passende hjemmepleje formel til DIG, for at opnå dine behandlingsmål.

Cosmix linjen er baseret på rene og rige formulerede baser. Alle produkter følger PANDHY´S™ principper, om at være så "grønne" som overhovedet mulig, ved at indeholde rene, naturlige, værdifulde og hovedsagelig plantebaserede ingredienser - helt frie for kuknstigt farvestoffer og parfume.

Min tilgang er, at der skal tages hensyn til ydre omstændigheder. Vores hud er levende og i konstant forandring i samspil med omverdenen. Vores hud påvirkes af klimaet, søvn, kost, sindstilstand, stres, følelser og meget andet.


De aktive stoffer.

INKA lilnjen bruger medicinske planter med stor historie, omkring udvidet traditionel viden og erfaring når det kommer til anvendelsesmulihgederne. Alt sammen stammer fra Andesbjergene i Peru og Amazonas regnskov. Heraf navnet INKA.

Peru hersker over et enestående biodiversitet. Det anslås at der vokser 20.000 forskellige arter af planter der, hvilket svarer til  over 8% af alle kendet arter på verdensplan.


De aktive Combos.

CosMix combos er enkeltdosis blandinger af rene aktive ingredienser, omhyggeligt udvalgt til forskellige kosmetiske indikationer, der skal blandes i CosMix baserne. Afhængig af ønske og mål med behandlingen, tilføjes en, to eller højst tre Combos til din CosMix base, for at skabe din egen blanding til din egen skønhed.

På grund af den høje koncentration i CosMix Combos, bør de ikke anvendes for sig selv, men altid blandet med en base formel.PANDHY´S™  - CosMix ... til gavn for din skønhed.
CosMix - BASIS ansigtsbehandlling


Behandlingen består af en beroligende velkomstmassage, afrens, peeling, massage, maske og afsluttende mist og cremer.

Hver behandling er helt unik og tilpasset dig, din hud og dine øbeblikkelige behov og ønsker for din hudpleje. I behandlingen bruges de aktive stoffer INKAer - udviklet af medicinske planter fra Andelsbjergene i Peru og Amazonas regnskove.

 

Tid:  60 min.

Pris: kr. 449,-


CosMix - LUKSUS ansigtsbehandling -


Behandlingen består af en beroligende velkomstmassage, afrens, peeling, BEAUTY GuaSha massage til slap hud/rynker/akne - ELLER RosaQuarts massage til den sarte og røde hud, maske og afsluttende mist og cremer.

En luksus behandling til dig der ønsker mere.

Tid: 75 min.

Pris: kr. 479,-


SugarSPA  - POWER PEEL STAMP                                 

- Behagelig dybderens og eksfoliering, der fjerner tilstopninger og minimerer porer

Sugarpastaen kan fjerne hår.... Og Sugarstamp kan fjerne tilstopninger og hyperkeratinisering (fortykkelse af øverste hudlag)

Behandlingen øger udskillelsen af affaldsstoffer i bindevævet, laver drænage og virker opstrammende. Huden exfolieres grundigt og skånsomt, hvilket efterlader huden blød, glat og renset, med mindre synlige porer.

Huden og kroppen tilføres virtamiiner og næringsstoffer, både indeni og udenpå sammen med BeauTEA, en serie af sundhedsstyrkende urte teer.

Behandlingen indeholder: rens/peeling, sugar massage og sugarstamp. Afsluttes med tilpasset creme.


Tid: 60 min.

Pris: kr. 399,00Denne behandling egner sig fortinligt til et kur forløb, for at skabe hurtige og synlige resultater. Jeg anbefaler behandlingen en gang om ugen, og alt efter hvad du ønsker at opnå, tilpasses længden af forløbet.

Kurpris laves individuelt

SugarSPA Ansigtsbehandling


Alle behandlinger udføres i Pandhy's™ produkter og inkluderer både sugarmassage og sugarstamp.

Ansigtsbehandlingerne passer til alle.


Dejlig forkælelse - sød og sanselig.

Behandlingen øger udskillelsen af affaldsstoffer i bindevævet, laver drænage og virker opstrammende. Huden exfolieres grundigt og skånsomt, hvilket efterlader huden blød, glat og renset, med mindre synlige porer.

Behandlingen har fokus på velvære og komplet afslapning. Sammen med den sundhedsstyrkende serie af urteteer BeauTEA tilføres huden vitaminer og næringsstoffer både indeni og udenpå.

Behandlingen starter med fjernelse af make-up, rens, peeling og klagøring til sugarmassage. Skøn og opstrammende sugarmassage efterfulgt af sugar stamp. Efter sugar stamp følger den skønneste muddermaske tilpasset med olier og cremer efter din huds behov. Denne maske arbejder virkelig i dybden.

Behandlingen afsluttes med tilpasset mist og cremer.

Ren afslapning og med synlige resultater efter første behandling.


Tid: 75 min.

Pris: kr. 479,00Sugar Spa SweetTreat - Luksus ansigtsbehandling.

Ultimativ forkælelse af krop og sjæl.


Behandlingen øger udskillelsen af affaldsstoffer i bindevævet, laver drænage og virker opstrammende. Huden exfolieres grundigt og skånsomt, hvilket efterlader huden blød, glat og renset, med mindre synlige porer.

Behandlingen har fokus på velvære og komplet afslapning. Sammen med den sundhedsstyrkende serie af urteteer BeauTEA tilføres huden vitaminer og næringsstoffer både indeni og udenpå.

Behandlingen starter med en dejlig og afslappende rygmassage - du vælger selv om du vil masseres i en lækker velduftende varm olie, eller om du vil masseres i en lækker abrikoskerneolie. Efter rygmassage er du nu klar til mere forkælelse.

Behandlingen starter med fjernelse af make-up, rens, peeling og klargøring til sugarmassage. Skøn og opstrammende sugarmassage efterfulgt af sugar stamp. efter sugar stamp følger den skønneste muddermaske tilpasset med olier og cremer efter din huds behov. Denne maske arbejder virkelig i dybden.

Mens masken virker får du massage af hænder, arme og hovedbund.

Behandlingen afsluttes med tilpasset mist og cremer.

Ren afslapniung og total forkælelse. Synlige resultater efter første behandling.


Tid: 90 min

Pris: kr. 574,00

Copyright @ All Rights Reserved