Hårfjerning

HÅRFJERNING MED BODYSUGARING ELLER VOKS

Som den eneste klinik i Brønderslev og en af de få i Nordjylland bruger Beauty by Hanne PANDHY'S BODYSUGAR til at fjerne uønsket håvækst.PANDHY'S BODYSUGARING - Hårfjerning med sukker

                                   

PANDHY'S sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom, 100% naturlig og en ren blanding af vand og sukker. Derfor er den også velegnet til følsomme steder som ansigt og intimområdet.

Den er allergivenlig, uden kemikalier, parabener, parfume, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Det er så naturligt at det kan spises. Bodysugaring er meget effektivt mod indgroet hår, da hårene bliver fjernet i groretningen og derfor knækker hårene ikke så ofte, det er skånsomt mod huden og giver ofte færre og blødere hår.

Pandhys sukkerpasta klæber sig kun til håret og ikke levende hudceller. De døde hudceller skaller blidt af ved hårfjerningen hvilket resulterer i en silkeagtig og glat hud i lang tid.

Hårfjerning med sukker kræver kun at hårlængden er 2-4 mm.

Dog ved intim behandling bør hårlængden være min. 6 mm.

Intim hårfjerning er KUN FOR KVINDER.


Hvor lang tid holder det så?

Håret har flere vækstfaser, og vi vil gerne have hårene fjernet i grofasen. Der kan derfor efter 1. behandling stadig komme lidt hår frem de første uger og det er fordi ikke alle hår er langt nok fremme til at blive fjernet 1. gang. Allerede efter et par behandlinger med 3-4 uger imellem vil resultatet være holdbart i 3-6 uger alt afhængig af hvor på kroppen man fjerner hårene.


ANSIGTSHÅRFJERNING MED VOKS


Jeg bruger voks fra Lycon - et af de bedste voksmærker der findes.Hvad er forskellen på Brazin, Tanga og Bikinilinje?

                                   

Bikinilinje: Håret fjernes i trussekanten

Tanga:        Håret fjernes som bikini + 2 cm længere ind og foroven af trussekanten. Der er således blot en stribe af hår tilbage.

                  Hverken ved bikinilinje eller tanga fjernes håret på læber eller bagtil.

Brazil:        En brazil er når man fjerner alt hår - både for og bag (eller efter kundens ønske)


Hvor ofte skal håret fjernes?

De fleste kunder får lavet intim hårfjerning hver 4. uge. De første 1 - 2 uger efter en brazil vil der som ofte være minimum af hårvækst, ugerne herefter kommer der lidt flere hår. Ved gentagne brazil behandlinger vil der blive færre hår og de hår der kommer vil blive lysere og blødere.


Før første behandling: 

Hårene skal være trimmet ned til ca. 1 cm og mindst 0,6 cm for at opnå det bedste resultat. Det passer med ca. 14 dage efter sidste barbering.


Efter hårfjernings behandlingen:

For at mindske risikoen for knopper, foreslår jeg at du tager et par bomuldstrusser med til brug efter behandlingen. Da der efter behandlingen er åbent ned til hårsækkene som derfor er mere sårbare anbefales det også at undlade sport, sauna, dampbade, sex m.v. den 1. dag efter behandlingen.


Jeg anbefaler at du vasker dig i PANDHY'S SIGMALINE vaskeskum og bruger PANDHY'S SALTPEELING, for at forebygge indgroede hår i området.

Et MUST HAVE er PANDHY'S MIRACULUM OIL. Denne olie er en unik mikstur af rene, naturlige essentielle olier som sammen virker magisk ved at eliminere rødme, betændelse og kan bruges mod indgroede hår. Alternativt til denne olie er Pandhys ACV lotion. En lotion der trænger ned i hårsækken og holder den fri for urenheder, blødgør huden således at indgroede hår undgåes.


Er der opstået indgroede hår eller knopper, foreslår jeg at du vasker området i PANDHY'S SIGMALINE vaskeskum og skifter trusser min. 2 gange dagligt.


I forbindelse med en brazil sugaring får du altid 20% på PANDHY'S MIRACULUM OIL.

Copyright @ All Rights Reserved