Massage

Beauty By Hanne

VELVÆRE FRA TOP TIL TÅ

Som massør arbejder jeg med hele kroppen.

 

Mange af de helbredsmæsige problemer vi ser i dag skyldes ofte det høje stressniveau vi til daglig befinder os i, og her vil den afslappende massage kunne løsne op for de spændinger der opstår ved den daglige stress eller høje arbejdspres, dårlige arbejdsstillinger og meget andet.

Berøring stimulerer hjernen til at producere endorfiner - kroppen naturlige antidepressive og smertestillende middel, men massage er mere end blot en behandling som får os til at føle os dejligt tilpas. Undersøgelser har vist at massage øger vores immunsystem og sænker niveauet på stresshormonerne.

Vidste du, at vores stress hormoner daler med 30% ved bare 10 min. berøring? Derfor er massage en rigtig god ting for dig der har en travl hverdag og er lidt stresset. 

Så lad dig forkæle med en dejlig afslappende og afstressende massage.

 

Jeg tilbyder følgende massager:

 

Helkropsmassage                                                          ca. 60 min.    kr. 349,00

Skulder, nakke og ryg massage                                   ca. 30 min.    kr. 249,00

Velvære ansigts- og hovedbundsmassage                 ca. 30 min.    kr. 249,00


 

 

Alle massager slutter med let ansigtsmassage. Kan selvfølgelig undlades hvis du ønsker det.                                           

 

Beauty Gua Sha


Gua Sha er en mere end 2000 år gammel kinesisk massage metode.

En Gua Sha massage er en massage hvor huden "press-stryges" eller skrabes (ligesom at klemme en tube tandpasta)

Til at presse eller skrabe med bruges et lille redskab udført af bøffelhorn. Når huden skrabes udskilles affaldsstoffer i bindevævet, blodcirkulationen stimuleres og ubalancer repareres. Hele flowet i kroppen styrkes. Gua Sha er i familie med akkupunktur og har en positiv indflydelse på infalmmation, affaldsstoffer og overflødigt fedt.


Beuaty Gua Sha har vundet skønhedsbranchens hjerte ved at arbejde med smukke reskaber og lave simpel lymfedrænage.

Beauty Gua Sha fungerer fordi lymfedrænage er super godt for mere end lymferne. Den fysiske stimulation øger blodcirkulationen, hvilket er det, der er allermest anti-aging - stimulering!!

Beauty Gua Sha massagen er mere dybdegående og vævet bliver gennemarbejdet manuelt - ingen maskiiner. Kun Gua Sha og produktet det skal glide i.


Med Beauty Gua Sha redskabet kan du, som kunde, selv udføre en let og blid lymfedrænage.

Den professionelle behandling er kontinuerlig og længere og med en præcision, som den veluddannede hudterapeut, der  har kendskab til huden, udfører.

Gua Sha Rygmassage

En meget afslappende og luksuriøs behandlig der samtidig har store fordele i kroppen. Den antiinflammatoriske effekt fordeler sig i resten af kroppen og forbedrer sundhed og velævære.

Varmen, der opstår fra energien af skrabene, har en lokal smertehæmmende effekt i op til 2 dage, den afhjælper stivhed og kan mildne irritationer og ømheder, men også skabe balance, både fysisk og psykisk.


Tid: 30 min

Pris: kr. 249,-Bindevævsmassage - ben eller ryg.

Meget effektiv og dejlig massage. Her bliver dit bindevæv godt aktiveret og det giver øget mikro cirkulation og udskillelsen af affaldsstoffer forbedres.

Behandlingen starter med sugar massage og slutter med den effektive Gua Sha behandling.


Tid: ca. 30 min

Pris: kr. 275,-


MASSAGE

Copyright @ All Rights Reserved