OM MIG

Beauty By Hanne

VELVÆRE FRA TOP TIL TÅ

Mit navn er Hanne Hjørringgaard, jeg er 60 år og har altid interresseret mig for hudpleje.

Jeg har i mange år arbejdet med hudpleje i min fritid og besluttede mig for, i en sen alder, at uddanne mig indenfor faget. I marts 2013 blev jeg færdiguddannet som lægeeksamineret klinisk hud- og spaterapeut og kosmetolog fra Innowell i Hjallerup. Sammen med spaterapien er der også en massøruddannelse.

Har i december 2015 fået diplom i bodysugaring - hårfjerning med sukker fra Pandhy's.

Jeg har efterfølgende videreuddannet mig indenfor Pandhy´s med nye behandlinger til følge.
Som massør arbejder jeg med hele kroppen. Mange af de helbredsmæssige problemer vi ser i dag skyldes ofte det høje stressniveau vi til daglig befinder os i og her vil den afslappende massage kunne løsne op for de spændinger der opstår ved den stress eller højt arbejdspres, dårlige arbejdsstillinger og meget andet.


Berøring stimulerer hjernen til at producere endorfiner - kroppens naturlige antidepressive og smertestillende middel, men massage er mere end blot en behandling som får os til at føle os dejligt tilpas. Undersøgelser har vist at massage øger vores immunsystem og sænker niveauet på stresshormonerne. - Så lad dig forkæle og afstresse med en dejlig massage.


Efter min uddannelse startede jeg, samtidig med mit fuldtidsarbejde som kontorassistent, min egen klinik her på min hjemme adresse i Brønderslev og jeg må nok sige, at det er her jeg henter meget af min energi. Det bedste er at kunne give en kunde en rigtig dejlig behandling, det kan være ansigtsbehandling, massage, hårfjerning med sukker eller voks, m.m. - som gør en forskel - og se den glæde og tilfredshed det giver kunden.

Det gør mig utrolig glad og jeg elsker mit fag og jeg elsker at lære nyt og har derfor i efteråret 2015 taget kursus, hos Pandhy's, i bodysugaring. Bodysugaring eller sugaring er en meget mild metode til hårfjerning, da sukkeret kun binder sig til hårene og døde hudceller og ikke til huden. Hårene fjernes i groretningen og der kommer således ikke knækkede hår som man ofte ser i voksbehandlingerne. Risikoen for indgroede hår minimeres også med bodysugaring.

Pandhy's sukker pasta er 100% naturligt - indeholder kun sukker og vand. Den er allergivenlig og udtørrer ikke huden.


I efteråret 2016 har jeg endvidere fået certificat til at lave den originale  CND Shellac - et helt igennem genialt og gennemtænkt produkt. CND Shellac er en fantastisk holdbar lak der holder op til 3 uger, giver fantastisk glans, ingen tørretid (hærder i LED lampe). CND Shellac indeholder ikke hverken rene Akrylater, Formaldehyd, Glutataldehud eller HEMA.


I løbet af 2018 har jeg også videreuddanet mig hos PANDHY´S™  blandt andet i Olie og ingredienser, Holistisk hud, Beauty Gua Sha, og en ny og helt fantastisk velværemassage Dans og the 5 elements.


Det at kunne arbejde med skønhed gemmen kosmotologi og massage er for mig opfyldelsen af en livslang drøm.
Copyright @ All Rights Reserved